Les nostres diferents aliances amb altres agències permeten l’oportunitat de tenir la càrrega en magatzems fins a la recollida.

transport Nacional

La península ha estat des dels nostres inicis la nostra principal referència. Oferim serveis d’agrupatge i càrrega completa, tots ells d’una manera eficaç fins al punt de destí.

Les nostres diferents aliances amb altres agències permeten l’oportunitat de tenir la càrrega en magatzems fins a la recollida

transport Internacional

L’expansió de nous mercats com l’europeu o els països emergents, com els països de l’Est, han originat que també gestionem el transport de mercaderies de forma internacional.

Ja són diversos els clients que confien en aquest servei de prestacions minucioses que permet generar un valor afegit a l’producte i controlar també la seva logística internacional.

càrrega completa

La nostra flota disposa de diferents vehicles que possibiliten el transport de càrrega completa, la qual cosa comporta un benefici en optimització i temps de resposta de l’enviament de les mercaderies, ja que el client marca el temps de càrrega i es gestiona un enviament directe client-client .

càrrega fraccionada

La nostra empresa no ha deixat mai de banda les pimes amb un volum baix en transports.

Per tipologia del seu producte es veuen obligades amb la necessitat de poder generar petites càrregues compartides amb altres clients que els permet una optimització dels recursos a el mateix temps que estalvis econòmics.

Transports Grabulosa S.L. ofereix el servei de grupatges amb tota tipologia de càrregues i dimensions (per pes, per metre lineal, per palets, etc.).